ADANA / YÜREĞİR - Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Haz

Emekli olan Fatma DURNA DİKEL ve Murat ÖRTMEN öğretmenlerimizi yaptıkları çalışmalar adına teşekkür eder, bundan sonraki yaşamlarında sağlık, sıhhat ve mutluluklar dileriz.

Haz

May

Bakanlığımız Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Sosyal Ortaklar ve Projeler Daire Başkanı Sayın Korkut KOÇAK başkanlığında düzenlenen "İş Gücü Piyasası Destekleme Programı ve Deneyim Paylaşımı Çalıştayı"na şehrimizi ve okulumuzu temsilen Okul Müdürümüz Hakan YALINIZ ve Teknik Müdür Yardımcımız Meltem AVCI katılmıştır.

Ankara

May

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda  kutlanmıştır. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederiz.

May

Matbaa Teknolojileri Alanı Öğretmen ve ogrenceri ile birlikte hayatı güzelleştirmek adına kahvaltı etkinliği yapıldı

May

Okul Müdürümüz, Teknik Müdür Yardımcımız ve Matbaa Teknolojileri Alanı öğretmenlerimiz; Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesini ziyaret ettiler.

Misafirperverliklerinden dolayı hastane yöneticilerine teşekkür ederiz.

Nis

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Birimi (BÖF) polis memurları tarafından okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine konferans verildi.

Nis

"Daha iyi bir gelecek için inovasyon"

26 Nisan Dünya Fikrî Mülkiyet günü kutlu olsun.