ADANA / YÜREĞİR - Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Tolga TEMİR, Şube Müdürümüz Salim ÜNÜVAR Yüreğir ilçesine bağlı Meslek Lisesi müdürlerinin katılımlarıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi .

Ock

Kas

"Öğretmenler; Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır…" Mustafa Kemal Atatürk

24 Kasım 1928, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün "Millet Mektepleri’nin Başöğretmenliği"ni kabul ettiği gün olan" Öğretmenler Günü" kutlu olsun.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Öğretmenler arası DART Turnuvasında 2. olan Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Filiz SIZAR 'ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü; Ebediyete İntikalinin 85. Yılında Okulumuzda Andık. Emeği Geçen Tüm Öğretmen ve Öğrencilerimiz Başta Olmak Üzere, Katılım Sağlayan Herkese Teşekkür Ederiz.

Ekm

Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladık. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimiz başta olmak üzere, katılım sağlayan herkese Teşekkür Ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlamaları kapsamında ilk programımız olarak öğrenci ve öğretmenlerimize video gösterim programı gerçekleştirildi. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimiz başta olmak üzere,katılım sağlayan herkese Teşekkür Ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet bayramı 100. Yıl etkinlikleri kapsamında okulumuz Öğretmenleri arasında Voleybol turnuvası düzenlenmiştir. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimiz başta olmak üzere, katılım sağlayan herkese Teşekkür Ederiz.

Ekm

Matbaa Teknolojisi Alanı Öğretmenleri Alana yeni başlayan 9. Sınıf öğrencileriyle birlikte öğle yemeği etkinliği düzenlediler.

Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat ÇELİK ,Adana İl Müftüsü Sayın Mehmet TAŞCI ve Yüreğir İlçe Müftüsü Sayın Dr. Süleyman ŞAHİN “Hediyen Kitap Olsun Okullarda” projesi kapsamında okulumuzu ziyaret ettiler.

Eyl

Tem

Mesleki ve Teknik Eğitim Yoluyla Sosyal Ekonomik Uyum Projesi(SEUP) kapsamında, okulumuzun Bilişim Teknolojileri Alanı'nın yenilenme çalışmaları devam ediyor.

Haz

Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarı, sağlık ve mutluluk dileriz.

Haz

Okulumuz Alan Seflerimizle tamamladığımız eğitim öğretim yılını değerlendirmek, alan çalışmalarımızı konuşmak ve gelecek yılın planlamasını yapmak üzere toplantı gerçekleştirildi.

Katılım ve katkılarından dolayı şeflerimize teşekkür ederiz.