T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADANA / YÜREĞİR - Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Hakan YALINIZ - Okul Müdürü

Adana İli Kozan İlçesi Pekmezci Mahallesinde doğdu. İlköğrenimini burada tamamlamış olup, ortaöğrenimini  Adana Motor Teknik Lisesi´nde 1992 yılında tamamladı. Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Otomotiv Anabilim Dalı´ndan mezun olarak 1998 yılında Isparta Mesleki Eğitim Merkezinde Motorlu Araçlar Teknolojisi Alan Öğretmeni olarak göreve başladı. 2005-2009 yılları arasında Isparta Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde öğretmen ve dal şefi olarak çalıştı. 2009 yılından itibaren Adana Seyhan İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğretmen ve 24.12.2014 tarihinden itibaren ise müdür yardımcısı olarak çalışmıştır. Özel Program ve Proje Uygulayan (Tematik) lise kapsamında ilimizde 29.05.2017 tarihinde yeni açılan Motorlu Araçlar Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 22.06.2018 tarihinden itibaren Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır.

Adana Alparslan Türkeş Bilim Ve Teknoloji Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü İşletme Bölümünden 2022 yılında mezun olmuştur.

Milli Eğitim Bakanlığı 2022 Yılı İlk Defa Yönetici Atama sonucuna göre ilimiz Yüreğir İlçesi Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Müdür olarak ataması yapılmış olup halen görevine devam etmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.